Zoeken naar geil deze avond

Uw zoekactie voor geil deze avond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik 100% bi top op zoek naar man niet fake is die ook zeer proper is
100% bi top slank blond 1m60 lul 16.5 zeer hygiënisch ik wil Rukken ballen zuigen lul pijpen tepel geil en meer ik kan ontvangen  

Ik 100% bi top  op  zoek  naar  man  niet fake is   die ook zeer proper  is
diet 51 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
ik zoek vaste speelvried
Goedemorgend Ik benals meester opzoek naar een erg ondedanig iemand VOOR MAANDAGMORGEND 10.30 U .IK ONTVANG JOU OP KAMER TEBEGIJNENDIJK.ALS MEESTER is het de bedoeling om jou uitgebreid TE GEBRUIKEN en zien wat je allemaaal aankan.JIJ ZAL JOU MEESTER AAN AL ZIJN WENSN VOLDOEN.Van zoenen hem uitgebreid pijpen ballen likken en hem natuurlijk ook rimmen.Ik zal jou als slet regelmatig ook aan de poppers laten zitten zodat jij lekker geil zal staan.Ik bewek jou ook met dildo zodat je lekker open komt te staan.EN ZAL JOU NATUURLIJK OOK SAFE NEUKEN.JIJ ZORGD ERVOOR DAT JE GRONDIG GESPOELD BENT ALS JE OM KAMER BENT.JE BIED JE NAAKT AAN .HALSBAND ROND EN HET SPEL KAN VAN START KAN.GEEN GEZEVER OG GEFAKE JOU GEWOON LATEN GAAN EN DEZE MEESTER ZIJN DING LATEN DOEN .wIE IS VRIJ STRAKS OM 10.30 TE BEGIJNENDIJK,? IK KIES ER 1 UIT VOOR STRAKS,? EN JOU TEL VERMELDEN AUB  
Frank 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Super geil
Hey Ik will graag hard gebruikt te worden liefst door 2 geile dicks  

Super geil
gisteren
Pat 34 jaar Antwerpen - Deurne
Geil trio discreet
Wij zoek mannelijk top wij pijp heel graag en hard geneukt worden. Geen vrouw aanwezig. Discreet  
gisteren
louis5 54 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Lang en/of dik exemplaar
Zo af en toe heb ik zin om een sappige pik leeg te pijpen....ik ben dus op zoek naar een propere kerel die zijn pik passief laat leegpijpen; je beschikt over een groot formaat(lengte of dikte)...ik zou het mega geil vinden om zo een groot formaat te mogen pijpen maar ik heb de indruk dat die vrij zeldzaam zijn.  
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil op het werk
Ik werk straks de nachtshift in Aalst. Ik ben hier helemaal alleen. Wie komt er langs om mijn ferme lul leeg te zuigen?  

Geil op het werk
gisteren
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven.  
Lingerieslet 35 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
geil sletje
Wil eindelijk gepakt worden...  

geil sletje
gisteren
bottom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Beste bi topmannen.......
Mijn man is bottom en zoeken een man of mannen voor hem en haar. Het is zeer belangrijk dat je ervaring hebt met een man lekker diep te nemen. Je kan ontvangen op een zaterdagavond en niet roker. We zoeken doeners en niet preuts.(Zijn wij ook niet) Bij voorkeur niet jonger dan 36 en zoekend zijn naar frequent daten. Wie maakt ons geil. Mail met volledige beschrijving van jezelf!  
Cumsletje 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Enorm geil van het weer
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk!! Nu! Geen bla bla ik wil enkel foto lul en we spreken verder af!  

Enorm geil van het weer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10